Хранителни добавки колаген-FHL | Хранителни добавки за стави
Избери най-добрия Колаген за теб от Fhl.bg

Колаген-натурален хидролизиран

Магазин за хранителни добавки в София-къде има Collagen Pro-Active и Beautin collagen,течен колаген Про актив за стави,кожа и лице Купи колаген,на най-добра цена с промо код,collagen на промо цена.Течен нолаген,колаген за пиене

Борд меню

четвъртък, 25 септември 2014 г.

Колаген за коса

Колаген подобрява структурата на косата.За да изглеждаше добре косата се нуждае от подходящи грижи: тя трябва да бъде защитена от твърде много директна слънчева светлина, правилно сресване, боядисване, измиване, използвайте специални продукти за коса.Колагенът помага за възстановяване и укрепване на цялото тяло, и е от изключително значение и за косата.Прием на  Beautin collagen ще спомогне за привличане на влага към косата от околната среда. И когато се прилага правилно и избора на колаген е подходящ, той добавя еластичност, обем, и блясък на косата. Collagen спомага и за по-лесен контрол на косата, а също така намалява и наелектризираната коса.

Натурален колаген за коса

  • Collagen подобрява качеството на косата; 
  • collagen complex повишава здравината и еластичността на косата; 
  • Течен Колаген Beautin collagen е добър избор за изтощена коса и разцепени крайща; 
  • Натурален колаген за коса възстановява скалпа и фоликула на косата; 
  • жив колаген за коса предпазва от преждевремен косопад; 
  • натурален колаген за коса като Морски колаген Beauty collagen предпазва скалпа и косата от агресивните влияния на околната среда (вятър, слънчева светлина, вода, въздух). 


След като измиете косата с шампоан трябва да втриете натурален колаген за коса в кожата и косата,и да не изплаквате поне  20 минути косата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар