Колаген-натурален хидролизиран

Магазин за хранителни добавки в София-къде има Collagen Pro-Active и Beautin collagen,течен колаген Про актив за стави,кожа и лице

Борд меню

четвъртък, 25 септември 2014 г.

Колаген за коса

Колаген подобрява структурата на косата.За да изглеждаше добре косата се нуждае от подходящи грижи: тя трябва да бъде защитена от твърде много директна слънчева светлина, правилно сресване, боядисване, измиване, използвайте специални продукти за коса.Колагенът помага за възстановяване и укрепване на цялото тяло, и е от изключително значение и за косата.Прием на  Beautin collagen ще спомогне за привличане на влага към косата от околната среда. И когато се прилага правилно и избора на колаген е подходящ, той добавя еластичност, обем, и блясък на косата. Collagen спомага и за по-лесен контрол на косата, а също така намалява и наелектризираната коса.

Натурален колаген за коса

  • Collagen подобрява качеството на косата; 
  • collagen complex повишава здравината и еластичността на косата; 
  • Течен Колаген Beautin collagen е добър избор за изтощена коса и разцепени крайща; 
  • Натурален колаген за коса възстановява скалпа и фоликула на косата; 
  • жив колаген за коса предпазва от преждевремен косопад; 
  • натурален колаген за коса като Морски колаген Beauty collagen предпазва скалпа и косата от агресивните влияния на околната среда (вятър, слънчева светлина, вода, въздух). 


След като измиете косата с шампоан трябва да втриете натурален колаген за коса в кожата и косата,и да не изплаквате поне  20 минути косата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар