Колаген-натурален хидролизиран

Магазин за хранителни добавки в София-къде има Collagen Pro-Active и Beautin collagen,течен колаген Про актив за стави,кожа и лице

Борд меню

понеделник, 21 декември 2015 г.

Животински желатин за стави - желатин на прах

Желатинът е смес от пептиди и протеини , произвеждани от частична хидролиза на колаген, който се извлича от животинска кожа, кости и съединителна тъкан от говеда , пилета , прасета и риба. По време на хидролизата, природните молекулни връзки между отделните колагенови нишки са разпределени в една форма, която се пренарежда по-лесно. Химичният състав е, в много отношения, сходен на този с колагена.Състоянието на Хрущялите и сухожилията в човешкия организъм е изключително зависимо от наличието на колаген. Желатина е храна за ставите, защото доставя на тялото най-лесно нужното количество колаген. Между ставните пространства се нуждаят ежедневно от колаген,за да функционират ставите нормално.


Желатин форте

Желатин се предлага под формата на капсули или прах по рафтовете на магазините за хранителни добавки.Това е най-достъпния начин да си доставите вещества необходими за образуването на хрущял. Аминокиселиния профил на желатин е: глицин 21%, пролин 12%, хидроксипролин 12%, глутаминова киселина 10%, аланин 9%, аргинин 8%, аспарагинова и хистидин <1% и тирозин <0.5%. Научните изследвания показват, че Доза от 10 грама на прах ще осигури аминокиселините необходими за поддръжка на ставите и сухожилията.Симптомите на недостиг на желатин причиняват болки в ставите, чупливи нокти или проблеми с косата.За най-добри резултати при лечение с желатин се препоръчва курсове на прием за 3 месеца, два пъти през годината.


Колаген на прах цена и поръчка

Колаген на прах

В ежедневната храна не приемаме достатъчно количества протеин желатин.А това наистина е от значение, защото интензивни тренировки и натоварвания, колагена се изчерпва. Натоварването на ставите и сухожилията по време на тренировка е много по-високо, отколкото в ежедневните движения.И не само ставите, и без високи натоварвания са подложени на естествен процес на износване с възрастта. Ето защо ви препоръчваме протеин желатин от Weider Gelatine Forte, който ви доставя и нужния колаген хидролизат.Този колаген, вече е разграден на малки пептиди, които се абсорбират по бързо от организма. В допълнение има добавен витамин В6, биотин и калций, които  стимулират клетъчния метаболизъм и по този начин играе много важна роля в поддържането на мобилността на ставите. Гръбначния стълб,коленните стави, и глезените също са подложени на сериозни натоварвания и няма нищо изненадващо в това, че еластичните влакна на хрущяла стават по-тънки.


 Желатин на прах цена
Редовният прием на желатин на прах, подобрява еластичността на кожата и здравината на съединителната тъкан. Желатин протеин подсилва съединителната тъкан и осигурява хидратация на кожата.Когато кожата е добре хидратирана, тя изглежда свежа и млада и появата на целулит е невъзможна! Редовното приемане на костен желатин в комбинация с витамини и-минерали възстановява организма.А неговият дефицит в храната може да доведе до загуба на еластичността на кожата, сухожилията, ставите, костите и кръвоносните съдове.
Weider Gelatine Forte, ви осигурява основния градивен материал за здрави стави и сухожилия и подобрява състоянието на кожата ,косата и ноктите.А сега няколко думи и за цената на животински желатин.За ниската цена осигурена от  Fhl.bg си купувате 400 грама желатин на прах, което ще ви стигне за 40 дневни дози!Както сами виждате това е под 0,80 стотинки на ден, мисля че всеки може да си го позволи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар