Течен Колаген neocell

Колаген тип I - за кожата

Колаген тип I играе жизненоважна роля в човешкото тяло, като е отговорен основно за стегнатостта и еластичността на кожата, както и за здравината на съединителната тъкан. Това е най-разпространеният вид колаген в човешкото тяло, който формира основата на нашата кожа, кости и сухожилия. Благодарение на колаген тип 1, кожата запазва своята еластичност, а костите и сухожилията остават здрави и устойчиви на увреждане.

Колаген тип I - за кожата

В областта на козметиката и естетичната медицина колаген тип I е високо ценен заради своите регенеративни и подмладяващи свойства. С напредването на възрастта производството на колаген тип I в телата ни намалява, което води до загуба на стегнатост на кожата и други промени в тъканите.

След 25-годишна възраст е препоръчително да се допълва колаген тип I чрез хранителни добавки, козметични процедури или продукти за грижа за кожата. Това може да помогне за поддържане на здравето на кожата, насърчаване на еластичността и поддържане на цялостната жизненост на тъканите. Не забравяйте, че грижата за нивата на колаген е инвестиция в бъдещото състояние и блясък на кожата ви.

По-нова По-стара
Морски колаген цена
Колагенови пептиди цена

نموذج الاتصال