Течен Колаген neocell

Пилешки Колаген: Най-важното което трябва да знаете

Пилешки Колаген: Съдържа главно тип II, полезен за хрущяла и ставите

Пилешкият колаген се отличава с няколко ключови характеристики, които го правят подходящ за специфични здравословни нужди. Ето най-важното, което трябва да знаете за пилешкия колаген:

Пилешки Колаген: Най-важното което трябва да знаете


Най-важното за Пилешкия Колаген:

Тип колаген

  • Съдържа главно тип II: Пилешкият колаген е богат на колаген тип II, който е основният структурен компонент на хрущяла.

Ползи

  • Полезен за хрущяла и ставите: Колаген тип II подпомага здравето и възстановяването на хрущялите, което може да подобри ставната функция и да намали болката при състояния като остеоартрит.

Механизъм на действие

  • Поддържа структурата и функцията на хрущяла: Колаген тип II спомага за запазване на здравината и еластичността на хрущяла, като предоставя основните аминокиселини, необходими за възстановяване и поддръжка на ставите.

Форма на добавки

  • Неденатуриран или хидролизиран: Пилешкият колаген може да се предлага в неденатурирана (неразградена) форма за ставно здраве или хидролизирана форма за по-добро усвояване и многостранни ползи.

Източници

  • Извлича се от пилешки хрущяли: Основният източник на пилешки колаген е хрущялът от пилешки гърди и други части, богати на колаген.

Резюме:

Пилешкият колаген съдържа главно колаген тип II, който е особено полезен за поддържане на здравето на хрущяла и ставите. Той предоставя основните компоненти, необходими за възстановяване на хрущялната тъкан и поддържане на ставната функция. Пилешкият колаген е подходящ избор за хора с проблеми със ставите или за тези, които искат да подобрят здравето на своите хрущяли.

По-нова По-стара
Морски колаген цена
Колагенови пептиди цена

نموذج الاتصال