Течен Колаген neocell

Мнение за Osavi Collagen Tendons and Ligaments

Колагенови пептиди - за здрави и гъвкави сухожилия и ставни връзки

Osavi Collagen Tendons and Ligaments е иновативен продукт, предназначен специално за подпомагане на ставите и ставните връзки. Нова патентована формула, която заслужава Вашето внимание. Основното предимство на което ще обърнем внимание тук е наличието на Клинично тестван TENDOFORTE ®, патентовани колагенови пептиди, които помагат да се поддържат здрави и гъвкави сухожилията и ставните връзки.

Какво е TENDOFORTE®?


TENDOFORTE® е клинично тестван продукт, създаден за подпомагане на здравето и гъвкавостта на сухожилията и връзките. Това е специфичен колагенов хидролизат, произведен от GELITA, предназначен да подобрява здравината и еластичността на съединителната тъкан. Основните ползи на TENDOFORTE® включват:

Поддържане на здрави сухожилия и връзки: TENDOFORTE® съдържа биоактивни колагенови пептиди, които стимулират производството на колаген в тялото, което е от съществено значение за здравето на сухожилията и връзките.

Подобряване на гъвкавостта: Редовната употреба на TENDOFORTE® може да помогне за увеличаване на гъвкавостта и еластичността на сухожилията и връзките, което може да намали риска от наранявания и да подобри физическата активност.

Намаляване на болката и възстановяване: Клиничните изследвания показват, че TENDOFORTE® може да помогне за намаляване на болката в ставите и сухожилията, както и да ускори възстановяването след травми или интензивна физическа активност.

Подпомагане на активния начин на живот: TENDOFORTE® е особено полезен за спортисти и хора с активен начин на живот, тъй като помага за поддържане на здрава съединителна тъкан и подобряване на физическата производителност.

Колагенът играе критична роля в поддържането на здравето на ставите и заздравяването на ставните връзки. Osavi Collagen Tendons and Ligaments е висококачествен източник на колаген, който може да бъде от голяма полза за всеки, който търси начини за намаляване на болката в ставите и подобряване на тяхната функционалност. 

Редовната употреба на хранителни добавки с колаген може да помогне за намаляване на възпалението, подобряване на гъвкавостта и подвижността на ставите, както и ускоряване на процеса на възстановяване след травми.
По-нова По-стара
Морски колаген цена
Колагенови пептиди цена

نموذج الاتصال