Колаген-натурален хидролизиран

Магазин за хранителни добавки в София-къде има Collagen Pro-Active и Beautin collagen,течен колаген Про актив за стави,кожа и лице

Борд меню

петък, 15 януари 2016 г.

Beautin Collagen мнения - Ревю

Какво е рибен колаген?

Колагенът е една от най-важните структурни съставки в телата ни, която представлява 1/15 от общия ни телесно тегло. Вече никой няма съмнение, че колаген играе изключително важна роля за осигуряването на еластичността и регенерацията на кожата, костите, сухожилията, ставните връзки и скелетните мускули.С напредване на възрастта, тялото ни губи способността си да произвежда колаген, като по този начин, кожата страда и се появяват бръчки: косата става по-тънка; ставите са по-твърди и сковани,по-малко гъвкави. Диета, възраст, стрес, храносмилателната система и физическата активност всички те са отговорни за появата на дефицит от колаген.Ние сме длъжни да осигурим на организма хранителните вещества които са му нужни и той изисква.Допълването на колаген-течен колаген за пиене, осигурява на тялото аминокиселини, необходими за собственото производството на колаген, за да се запазят стабилни и активни основните нужди.

В стаията защо Рибен колаген,разгледахме и посочихме, кое е основното при избор на колаген,надявам се сега сега вече нямате съмнения относно предимствата на рибения колаген.Тук ще направим ревю на Beautin Collagen-Натурален течен колаген за пиене.Fish Collagen доставя колагенови пептиди, извлечени чрез сложен процес на хидролиза. За да се осигури възможно най-високо качество, Beautin Collagen е колаген тип I извлечен от рибени люспи и кожа, които имат ненадминати предимства в сравнение с животинския колаген. Beautin Collagen-Колаген е свободен от риск от болести по животните или патогени като Bovine Spongiforms Encephalopathy (BSE).



Рибен колаген - тип I е с най-високо съдържание от всички видове колаген, които се намират в костите, сухожилията, кожата и тъканите. Проучванията подкрепят че колагенови пептиди тип I, извлечена от риба се състоят от малки пептидни молекули, които имат по-добра бионаличност и смилаемост сравни с други колагенови продукти. Поради по-малка молекулна маса, той се абсорбира по-добре през чревната бариера в кръвния поток и се разпределя в тялото, което води до подобрен синтез на колаген в ставните тъкани, костите и кожата дермата.Рибните колагенови пептиди също така се характеризират с техния специфичен аминокиселинен състав, с висока концентрация на глицин, пролин и хидроксипролин.Тези аминокиселини са с хранителни и функционални свойства, подпомагащи здравето и красотата. Хидроксипролин пептиди като Pro-Hyp или Hyp-Gly стимулират клетки в кожата, ставите и костите, и водят до синтез на колаген чрез клетъчна активация, и подтискане на растежа. По-специално, количеството на Hyp-съдържащ пептид, като по скалата на риба е значително по-висока след поглъщане, отколкото във всяка друга форма на колаген и могат да бъдат открити в кръвта.

 Течен колаген за пиене
Хидролизирания Beautin Collagen съдържа колаген от риба Тилапия в доста добра доза от 10.000 mg и Хиалуронова киселина 50 mg. Има и допълнително витамини-витамин C, B2, B3, цинк и биотин.Предлага се в няколко вкуса-манго и пъпеш, шоколад, ванилия и ягода.След изложените факти сме сигурни ,че ще изберете Beautin Collagen, като ваш верен помощник за осигуряването на еластичността и регенерацията на кожата, костите, сухожилията, ставните връзки и скелетните мускули.Възползвайте се от най-ниски цени на колаген от Fhl.bg.Имате и допълнителна отстъпка при закупуването на няколко броя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар