Течен Колаген neocell

Applied Nutrition Marine Collagen мнения - Ревю

Какво е рибен колаген?

Колагенът е една от най-важните структурни съставки в телата ни, която представлява 1/15 от общия ни телесно тегло. Вече никой няма съмнение, че колаген играе изключително важна роля за осигуряването на еластичността и регенерацията на кожата, костите, сухожилията, ставните връзки и скелетните мускули. С напредване на възрастта, тялото ни губи способността си да произвежда колаген, като по този начин, кожата страда и се появяват бръчки: косата става по-тънка; ставите са по-твърди и сковани, по-малко гъвкави. Диета, възраст, стрес, храносмилателната система и физическата активност всички те са отговорни за появата на дефицит от колаген. Ние сме длъжни да осигурим на организма хранителните вещества които са му нужни и той изисква. Допълването на колаген, осигурява на тялото аминокиселини, необходими за собственото производството на колаген, за да се запазят стабилни и активни основните нужди.

Applied Nutrition Marine Collagen мнения - Ревю


Какви са предимствата на Applied Nutrition Marine Collagen


Applied Nutrition Marine Collagen доставя колагенови пептиди, извлечени чрез сложен процес на хидролиза. За да се осигури възможно най-високо качество, Marine Collagen е колаген тип I извлечен от рибени люспи и кожа, които имат ненадминати предимства в сравнение с животинския колаген. Applied Nutrition Marine Collagen е свободен от риск от болести по животните или патогени като Bovine Spongiforms Encephalopathy (BSE).

Marine Collagen е колаген тип I

Рибен колаген - тип I е с най-високо съдържание от всички видове колаген, които се намират в костите, сухожилията, кожата и тъканите. Проучванията подкрепят че колагенови пептиди тип I, извлечена от риба се състоят от малки пептидни молекули, които имат по-добра бионаличност и смилаемост сравни с други колагенови продукти. Поради по-малка молекулна маса, той се абсорбира по-добре през чревната бариера в кръвния поток и се разпределя в тялото, което води до подобрен синтез на колаген в ставните тъкани, костите и кожата дермата.

Богат на глицин, пролин и хидроксипролин

Рибните колагенови пептиди също така се характеризират с техния специфичен аминокиселинен състав, с висока концентрация на глицин, пролин и хидроксипролин. Тези аминокиселини са с основни хранителни и функционални свойства, подпомагащи здравето на ставите, косата и кожата. Хидроксипролин пептиди като Pro-Hyp или Hyp-Gly стимулират клетки в кожата, ставите и костите, и водят до синтез на колаген чрез клетъчна активация, и потискане на растежа. По-специално, количеството на Hyp-съдържащ пептид, като по скалата на риба е значително по-висока след поглъщане, отколкото във всяка друга форма на колаген и могат да бъдат открити в кръвта.


GMP сертификат

Двата сертификата на Applied Nutrition Marine Collagen също не са за пренебрегване. GMP гарантира, че това което е изписано на етикета, отговаря на съдържанието в кутията. Нещо което е изключително важно особено, когато става въпрос за хранителни добавки с колаген

Висока доза колаген 12 грама - Произведена от диво уловена риба

Морски колаген на прах от  Applied Nutrition първокласен източник на хидролизирани морски пептидни колагени, които доставят мощни 12 g колаген на порция. Произведена от диво уловена риба, тази добавка с морски колаген се гордее с неутрален вкус, което я прави универсално допълнение към ежедневието ви. 

Смесва се безпроблемно в горещи или студени течности

Независимо дали е смесен в сутрешното ви кафе, смути след тренировка или любима рецепта, морският колаген на прах се смесва безпроблемно в горещи или студени течности, без да променя вкусовия им профил.

Ползите от морския колаген се простират отвъд дълбочината на кожата, насърчавайки младежкия и сияен тен чрез намаляване на бръчките и подобряване на стегнатостта на кожата. Освен това колагенът поддържа здравето на ставите и костите, като улеснява по-голямата мобилност и гъвкавост за активен начин на живот. Това, което отличава морския колаген на Applied Nutrition, е неговата чистота и качество. Без добавки, подсладители, мазнини, захар, холестерол и пурини.
По-нова По-стара
Морски колаген цена
Колагенови пептиди цена

نموذج الاتصال