Колаген-натурален хидролизиран

Магазин за хранителни добавки в София-къде има Collagen Pro-Active и Beautin collagen,течен колаген Про актив за стави,кожа и лице

Борд меню

вторник, 1 декември 2015 г.

Защо Полски колаген

Полски колаген е един от най-търсените колагени и се радва на огромен успех в цяла Европа, като отговаря на високите изисквания и на най-претенциозните клиенти, които споделят много положителни отзиви и мнения за него.прави кожата гладка и еластична веднага след нанасяне. Редовната употреба забавя образуването на нови бръчки в продължение на много години.

Полския колаген е първия козметичен продукт за естествена грижа за кожата в света на базата на рибен колаген. Natural Collagen притежава свойствата за ремонт на епидермиса и ключът към нейната здравина и еластичност.

Колаген от Полша е 100% естествен, биологичен активен рибен колаген, който премахва причината за стареенето на кожата чрез активиране на производството на колаген на клетъчно ниво.Този хипоалергичен гел - крем, се препоръчва за грижа за кожата на лицето,грижа за кожата около очите, и деликатни части на тялото.

colvita natural collagen или натурален колаген colway


Полски колаген се извличат директно от рибни кожи на молекулярно ниво от синтеза на протеини. Този уникален метод не се прилага в други части на света. Еволюционно, това е само един третичен колаген, докато в света на козметиката се използва само колаген под формата на влакнести хидролизати или колагенови фибрили от едър рогат добитък с високо молекулно тегло на протеините, те не е в състояние да преминат през защитната бариера на епидермиса.

Полски колаген, е най-добрия колаген и защото запазва спиралната структура, в продължение на години, дори извън тялото на рибата донор, когато се съхранява в стъклена бутилка. В полските колагени от ново поколение, тройната спирала е била подложена на контролирана дисимилация до единични спирали, което позволява постигането на колаген гел устойчив на топлинна despiralisation чрез физически процес.

Полски колаген е биологично активен, запазвайки оптималната си форма. Тя позволява допълване на кожата с протеин на младостта, постепенно и по неинвазивен начин, без да е необходимо имплантиране. Продуктът е с естествен цвят и аромат характерен за биологични продукти. Отделни партиди от колаген могат да се различават по цвят и вискозитет, който е типичен за природни продукти. Рибен колаген извлечен с помощта на тази технология е единственият естествен протеин гел в света, която последователност не е постигната с помощта на сгъстители като карбомер. Нито пък е хидролизат - форма на желатин. Това е еволюционна естествена форма на веществото - колагенови молекули, които се свързват с вода точно като в естествена среда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар